Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Zastupitelé kraje vzdali čest prezidentu Václavu Havlovi

Mgr. Langer Jiří

  • 18. 12. 2012 21:46

Sdílet článek

 

Zasedání Zastupitelstva LK začalo 18. prosince krátkou vzpomínkou na jednoroční výročí úmrtí prvního prezidenta České republiky Václava Havla ((5. října 1936, Praha – 18. prosince 2011, Vlčice).

Vážené kolegyně, vážení kolegové, vážení hosté, dovolte, abych dnešní jednání Zastupitelstva Libereckého kraje zahájil minutou ticha jako vzpomínku na prvního prezidenta České republiky, českého dramatika a politika Václava Havla, který právě před rokem, 18. prosince 2011, zemřel. Připomenu jen jednu jeho myšlenku – Člověk by se měl chovat tak, jak si myslí, že by se měli chovat všichni,“ řekl hejtman LK Martin Půta.

Poté zastupitelé vstoje vzdali poctu prvnímu prezidentovi České republiky.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky