Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Český ráj nabízí turistům spoustu nevšedních zážitků

Mgr. Langer Jiří

  • 26. 07. 2013 13:10

Sdílet článek

Prázdniny se pomalu přehouply do druhé poloviny, a pokud se ještě chystáte na dovolenou v České republice, je pro vás opět připraven pestrý program v Českém ráji aneb Prázdninová nabídka pro každý den 2013. Na Turnovsku, Jičínsku, Železnobrodsku a Semilsku, Mladoboleslavsku a Mnichovohradišťsku na vás čeká spousta nevšedních zážitků.

Nejen pro rodiny s dětmi jsou připravena pohádková divadelní představení, soutěže a tvůrčí dílny, ukázky tradiční výroby, různé sportovní programy i adrenalinové aktivity či kostýmované prohlídky hradů a zámků.

Milovníci historie se mohou těšit na komentované prohlídky kostelů, muzeí i měst nebo můžete vyrazit za hudebními zážitky,“ připomíná náměstkyně hejtmana LK pro kulturu Hana Maierová.

K cestě za prázdninovými zážitky je možné využít Sezonní turistické autobusy Český ráj, které umožňují i přepravu kol.

Podrobné informace o Prázdninové nabídce pro každý den 2013 i jízdní řády Sezonních autobusů jsou k dispozici ve všech turistických informačních centrech v Českém ráji a na  www.cesky-raj.info a na www.ceskyrajdetem.cz či v Turistických novinách Český ráj, které jsou rovněž k dostání v informačních centrech.

Prázdninovou nabídku připravilo Sdružení Český ráj ve spolupráci s partnery.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky