Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Dětské dopravní hřiště v Liberci se na zimu uzavře, kraj jej hodlá v roce 2014 prodat, ale nejprve jej znovu nabídne Liberci

Mgr. Langer Jiří

  • 04. 12. 2013 15:58

Sdílet článek

Rada kraje rozhodla o uzavření DDH v Liberci na zimní období, tj. od 4. 12. 2013 do 28. 2. 2014. V této době bude DDH uzavřeno pro veřejnost i pro školy základních škol. Současně Rada kraje uložila zadání vypracování znaleckého posudku se stanovením ceny nemovitostí a pozemků souvisejících s dětským dopravním hřištěm v Liberci do konce ledna roku 2014. Následně po vyhotovení znaleckého posudku bude zahájen proces prodeje DDH.

Již v minulosti kraj nabídl městu Liberec bezúplatný převod DDH, avšak Rada města Liberec schválila odmítnutí  bezúplatného převodu DDH městem Liberec a schválila vybudování adekvátní náhrady ve sportovním areálu v Liberci - Vesci v roce 2014. Již na minulá jednání Rada kraje rozhodla o definitivním uzavření hřiště k 1. 7.2 014.

Viz také video:  http://www.youtube.com/watch?v=ei4wsUG0ohk

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky