Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Forenzní audit Silnice LK a.s.

Mgr. Langer Jiří

  • 04. 12. 2013 18:10
  • Rozvoj

Sdílet článek

Forenzní audit společnosti Silnice LK a.s., IČ: 28745603 byl proveden na základě rozhodnutí Rady Libereckého kraje ze dne 7. 5. 2013 a spočíval v prověření finančních a obchodních dokumentů, účetních záznamů, závěrky a výroční zprávy prověřovaného subjektu v období od 1. 1. 2012 do 31. 12. 2012.

Forenzní audit byl zpracován společností FINADIT, s.r.o. a probíhal v prostorách společnosti v období od 23. 5. do 30. 6. 2013.

Zpráva z forenzního auditu byla projednána v představenstvu společnosti, dne 17. 9. 2013 představenstvo předložilo „Návrh opatření k odstranění zjištěných závad“. Uvedené opatření stanovuje realizaci nápravy zjištěných závad (celkem 19 opatření se stanoveným termínem a odpovědností), tj. realizuje nápravu zjištěných závad a vytváří podklad pro optimalizaci finančních ukazatelů ve střednědobém výhledu činnosti akciové společnosti.

V Dozorčí radě společnosti Silnice LK a.s. byla opatření k odstranění závad projednána dne 8. 10. 2013 a následně dne 3. 12. 2013 projednána ve Valné hromadě společnosti (Radě Libereckého kraje), představenstvo společnosti bylo pověřeno realizací nápravných opatření s odpovědností za jejich splnění v termínu do 31. 1. 2014 včetně předložení závěrečné zprávy. Vzhledem k povaze některých zjištění je zřejmé, že k jejich odstranění je zapotřebí více času než-li jen několika týdnů či měsíců, a tato opatření budou definována a následně realizovaná v návaznosti na střednědobý a dlouhodobý plán společnosti.  viz také příloha

V Jablonci nad Nisou dne 4. 12. 2013

Ing. Petr Šén

Předseda představenstva

Silnice LK a.s.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky