Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Hasiči ve Skalici u České Lípy mají rekonstruovanou zbrojnici a novou cisternu

Šírová Květa

  • 01. 07. 2013 14:34
  • Ekonomika

Sdílet článek

Dobrovolní hasiči ve Skalici si v pátek převzali nejen nově rekonstruovanou zbrojnici, ale také úplně nový zásahový vůz Tatra CAS 20. Oprava zbrojnice i nový vůz byl financován z projektu "Chrastava, Skalice a Bertsdorf-Hörnitz - hasiči společně proti přírodním živlům" podpořeného dotací z "Programu Cíl 3/Ziel 3 na podporu přeshraniční spolupráce 2007 - 2013 mezi Českou republikou a Svobodným státem Sasko".  

„Vozidlo s čerpadlem 2.000l/1 min. a podvozkem pro jízdu v terénu přišlo včetně požární výbavy v na  8.652.000 Kč,“ informoval náměstek hejtmana LK pro ekonomiku Marek Pieter, který se účastnil slavnostního předání vozu i zbrojnice.

Projektu se zúčastnily  Skalice u České Lípy a  Chrastava na české straně a  Bertsdorf-Hörnitz na saské. Navíc jsme  pořídili v rámci tohoto projektu také rekonstrukci hasičárny v hodnotě 6.205.000  korun.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky