Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Jedličkův ústav v Liberci uspořádal vánoční trhy

Dědková Markéta

tisková mluvčí kraje a krajského úřadu

  • 23. 12. 2013 09:12

Sdílet článek

Liberecký Jedličkův ústav uspořádal koncem minulého týdne oblíbené vánoční trhy. Tradiční akci navštívili členové Rady LK – náměstkyně hejtmana Hana Maierová a radní Alena Losová, Ivana Hujerová, Petr Tulpa a Vladimír Mastník. 

 

Během programu, který byl připraven v Týdenním stacionáři Domu „F“, vystoupili manželé Truncovi. Společně s dětmi a klienty Jedličkova ústavu zazpívali vánoční koledy. Dalšími skladbami předvánoční akci doprovodila kapela KÚLKy Band složená ze zaměstnanců krajského úřadu Libereckého kraje.

„Letošní vánoční trhy jsou začátkem oslav 100 let Jedličkova ústavu v Liberci, které se uskuteční příští rok, “ uvedl radní pro sociální věci Petr Tulpa. Ten pak také poděkoval Tondovi Reynyšovi za obraz, na kterém namaloval členy Rady LK.

Součástí programu byly i prodejní trhy výrobků klientů Jedličkova ústavu. Příchozí si navíc mohli dát svařák a opéct si špekáček.

„Bylo to velice příjemné setkání. Prošli jsme si jednotlivé stánky, zatleskali všem, kteří se postarali o zábavu a nakonec si opekli špekáček,“ dodal radní Tulpa.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky