Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Již se chystá projektová dokumentace na Lůžkový hospic v Libereckém kraji

Mgr. Langer Jiří

  • 03. 04. 2013 13:12
  • Zdravotnictví

Sdílet článek

 

Kraj rozhodl o zadání a zpracování projektové dokumentace pro provádění stavby, podrobný položkový výkaz výměr a oceněný položkový rozpočet v rámci projektu „Lůžkový hospic v Libereckém kraji“.

V rámci přípravy investiční akce a pro výběr budoucího dodavatele stavebních prací zhotovitel zajistí zpracování výkazu výměr a dokumentace provedení stavby (dále jen „DPS“) včetně výpočtové části podle jednotlivých profesí v elektronické verzi včetně funkčních vzorců, a to v souladu s vyhláškou č. 230/2012 Sb. Tabulka výkazu výměr musí být zabezpečena tak, aby bylo možno doplňovat pouze jednotkové ceny a jinak nebylo možno do výpočtových vzorců, či jinak zasahovat.

 

Celkové předpokládané náklady stavby  90 mil. Kč včetně DPH

 

Do DPS, VV a rozpočtu nutno zapracovat všechny připomínky Stavebního úřadu Liberec, které bude obsahovat vydané stavební povolení, případně připomínky dalších dotčených orgánů.

 

Předpokládaná hodnota VZ:          800.000,- Kč bez DPH

 

Druh zadávacího řízení: veřejná zakázka malého rozsahu

 

Finanční prostředky k realizaci zakázky:

Financování zakázky bude zajištěno z kapitoly 923 14 Spolufinancování EU odbor investic a správy nemovitého majetku. Zastupitelstvo kraje dne 26. 3. 2013 schválilo změnu rozpočtového opatření, kterým schválil převod finančních prostředků ve výši 1.000.000,- Kč.  

 

Seznam subjektů, které budou vyzvány k podání nabídky:

 

Název

Sídlo

 

ARCHITEP HK s.r.o.

Hradec Králové

 

Ing. arch. Martin Rössler

Praha

 

akademický architekt David Vávra

 Praha 4

 

Projektový ateliér DAVID s.r.o.

Liberec 14

 

Atelier 4, s.r.o.

 Jablonec nad Nisou

 

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky