Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Na Letní slavnosti vratislavického Domova pro seniory skvěle zazpívali bratři Neckářové, Petr Tulpa, Vít Rakušan, Miloslav Vodrážka, Cestýnka a další umělci

Mgr. Langer Jiří

  • 28. 06. 2013 10:10

Sdílet článek

Ša–la-la-li, Lékořice, Tu kytaru jsem koupil kvůli tobě, Časy se mění či Půlnoční v podání bratrů Václav a Jana Neckářových, Pramínek vlasů Miloslava Vodrážky, Mám malý stan Petra Tulpy a Víta Rakušana, Celestýnka, to byly hity prvního odpoledne Kulturního léta seniorů - Letní slavnosti, kterou připravuje už léta Domov pro seniory Vratislavice nad Nisou.

Nadšení posluchačů nebralo mezí, když v bohatém kulturním programu vystoupily Taneční orchestr Celestýnka, Václav a Jan Neckářovi, krajský radní pro sociální věci Petr Tulpa a jako host ředitel ZUŠ v Jablonci nad Nisou a sólista orchestru Ladislava Bareše Vít Rakušan, folkař Jan Vopařil a samozřejmě jako vždy ředitel Domova seniorů Miloslav Vodrážka.

 „Akce je určena pouze pozvaným klientům domovů pro seniory, domů s pečovatelskou službou či seniory bydlící ve vratislavickém obvodu, kteří přišli v hojném počtu a zaplnili celý náš areál,“ pochvaloval si ředitel.

Václav Neckář na závěr uspořádal autogramiádu, na kterou čekalo mnoho účastníků tak povedeného odpoledne.

 

Připraveny jsou také čtyři SeniorEstrády

Domov připravil také pořady pro milovníky hudby, tance a soutěží v rámci Kulturního léta seniorů 2013 nazvané  SeniorEstrády.  Konají se vždy od 14,00 hod. v termínech úterý 9. 7. 2013, úterý 23. 7. 2013, úterý 30. 7. 2013, úterý 13. 8. 2013

Místem konání akce je opět přírodní divadlo v domově.

„Jména účinkujících se návštěvníci dozvědí aktuálně v den vystoupení, takže to por ně bude vždy příjemné překvapení,“ prozradil s úsměvem Miloslav Vodrážka.

 

Zahradní slavnost na konec

Kulturní léto seniorů 2013 zakončí Domov pro seniory ve Vratislavicích nad Nisou 27. srpna od 13 hodin.

V přírodním divadle domova vystoupí, Davide Mattioli, Orientální tanečnice Michaela Vodrážková, Country skupina Kapelníci a Taneční orchestr Celestýnka. Pořad moderuje Miloslav Vodrážka, ředitel Domova pro seniory Vratislavice nad Nisou. Liberec.

„Děkujeme sponzorským partnerům, kteří se finančně podílejí na realizaci všech pořadů v rámci Kulturního léta seniorů 2013,“ řekl ředitel a připomněl sponzory -  Denso Manufacturing Czech, spol. s.r.o., SCA HYGIENE PRODUCTS, výrobce a dodavatel zdravotních pomůcek TENA, Liberecký kraj, a HB ALARM, spol. s r.o.

Rezervace míst na adrese:

info@domovprosenioryvratislavice.cz

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky