Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Největší regionální veletrh cestovního ruchu Euroregion Tour 2013 začal v Jablonci n. N.

Mgr. Langer Jiří

  • 21. 03. 2013 16:53

Sdílet článek

 

Již 13. ročník mezinárodního veletrhu cestovního ruchu EUROREGION TOUR 2013 dnes slavnostně začal v Eurocentru v Jablonci nad Nisou. Potrvá do soboty 23. března.

Slavnostní pásku přestřihli Albrecht z Valdštejna, náměstkyně hejtmana LK Hana Maierová, primátor města Petr Beitl, náměstek liberecké primátorky Jiří Rutkovský, ředitel NPÚ na Sychrově Miloš Kadlec a další hosté. VSTUP NA VELETRH JE ZDARMA!

„Letošní veletrh se koná pod heslem Proměny času a kloubí k sobě zejména historické a technické památky,“ uvedla mimo jiné náměstkyně hejtmana.

 Největší regionální veletrh cestovního ruchu v České republice podle ní je třeba chápat zejména jako významný příspěvek k rozvoji turismu v našem a okolních krajích, ale i v celé České republice i na Slovensku. Návštěvníci získávají informace o možnostech svých dovolených, ale i podněty k jednodenním či vícedenním výletům ve svém nejbližším i vzdálenějším okolí.

 „Jde o to, že na jednom místě lze získat informace o místech, které jsou méně známé, ale přitom jsou na dosah ruky,“ dodala.

Veletrh Euroregion Tour shrnuje nabídku turistických aktivit v Libereckém kraji i nabízí možnosti aktivního kulturního, sportovního i společenského vyžití rekreantů, turistů či jen náhodných návštěvníků nejen našeho regionu, ale i cestovatelů toužících najít skvělé turistické cíle svých výletu v Královéhradeckém, Ústeckém nebo Středočeském kraji, a třeba i Prešovském kraji, v příhraničních oblastech Polska či Saska.

 

Jablonecký Veletrh již tradičně přináší pestrou turistickou nabídku krajů, regionů, měst a obcí, cestovních a dopravních kanceláří, lázní a wellness, památek, center volnočasových aktivit a dalších subjektů z oblasti cestovního ruchu.

Zajímavý je i odborný doprovodný program, který bude v roce 2013 zaměřen na využití památek v cestovním ruchu, zážitkovou turistiku a technické památky.

Lákadlem bude jistě koncert skupin Mňága&Žďorp a Vypsaná Fixa v rámci turné Tugedrtůr 2013, který se uskuteční v sobotu 23. 3. 2013 v Eurocentru v Jablonci nad Nisou. Otevírací doba veletrhu je:

Ø Čtvrtek: 10:00 – 18:00

Ø Pátek:10:00 – 18:00

Ø Sobota: 9:00 – 12:00

 

Kompletní informace o veletrhu najdete na webových stránkách veletrhu www.euroregiontour.cz.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky