Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Rallye Legend 2013 Liberec vyhrála Škoda 130 LR

Mgr. Langer Jiří

  • 16. 09. 2013 18:46

Sdílet článek

Podruhé v novodobé historii se uskutečnila na Liberecku Rally Legend historických vozidel, kterou uspořádal Rally Klub Liberec. Předtím se jezdila do roku 1977, pak však tradice zanikla.

Nyní stojí podle pořadatelů Lukáše Strouhala a Michala Rejchrta na startu převážně veteráni 80. let minulého století. Účastníci se představili veřejnosti v sobotu na náměstí E. Beneše v Liberci, kde byly vyhlášeny výsledky soutěže. Absolutním vítězem se stala posádka vozu Škoda 130 LR Petr Kolář – František Pelc.

Akci podpořil Liberecký kraj, radní Ivana Hujerová absolvovala jízdu kamiónem Tatra, který má za sebou Rallye Paříž - Dakar.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky