Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Slavnosti vratislavického piva přilákaly víc jak čtyři tisíce milovníků zlatavého moku

Šírová Květa

  • 01. 07. 2013 16:43

Sdílet článek

Slavnosti vratislavického piva přilákaly v sobotu 29. června do areálu vratislavického pivovaru víc jak čtyři tisíce návštěvníků, kteří vypili 17 tisíc piv. Kromě nabídky všeho, co vratislavický pivovar vaří měli návštěvníci možnost shlédnout deset hudebních těles. Největší aplaus sklidil Michal Hrůza a kapela Hrůzy a sličné dívky z The Apples. Vše dobré přišel vratislavickému pivovaru popřát také hejtman Libereckého kraje Martin Půta a jeho náměstek Josef Jadrný.

 

Nejvíce chutnala návštěvníkům specialita slavností – za studena dochmelované pivo Spytihněv. Všechny překvapil nečekaný zájem o tuto novinku mezi silnými pivy. Celkem se vypilo 168 sudů piva - od nealkoholického přes Spytihněva až po řezanou 16°.

 

Všichni přítomní si pochvalovali novou pivní halu, kde na jednom místě měli pohromadě nabídku všech vratislavických piv. Dále ocenili rozšíření hudebního programu o druhé rockové podium, kde  byly po celou dobu davy fanoušků tvrdé hardcorové muziky. 

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky