Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Transformace pobytového zařízení pro zdravotně postižené v Mařenicích začíná

Mgr. Langer Jiří

  • 20. 03. 2013 14:55

Sdílet článek

 

 

 Rada LK rozhodla o výběru nejvhodnější nabídky veřejné zakázky „Zhotovení projektové dokumentace včetně inženýrské činnosti a autorského dozoru pro investiční akci Transformace pobytového zařízení - Domov pro osoby se zdravotním postižením Mařenice, příspěvková organizace".

Jedná se o nejvhodnější nabídku pro část A (Zhotovení projektové dokumentace včetně inženýrské činnosti a autorského dozoru pro investiční akci Transformace pobytového zařízení - Domov pro osoby se zdravotním postižením Mařenice, příspěvková organizace - Nový Bor I) od uchazeče Ing. Radko Vondra, Hradec Králové, za nabídkovou cenu 327.500 Kč bez DPH, 393.000 Kč včetně DPH.

Dále o nejvhodnější nabídku pro část B (Zhotovení projektové dokumentace včetně inženýrské činnosti a autorského dozoru pro investiční akci Transformace pobytového zařízení - Domov pro osoby se zdravotním postižením Mařenice, příspěvková organizace - Nový Bor II) od uchazeče MS architektura a design s.r.o., Ostrava, za nabídkovou cenu 258.500 Kč bez DPH, 310.200 Kč včetně DPH.

A o nejvhodnější nabídku pro část C (Zhotovení projektové dokumentace včetně inženýrské činnosti a autorského dozoru pro investiční akci Transformace pobytového zařízení - Domov pro osoby se zdravotním postižením Mařenice, příspěvková organizace - Cvikov) od uchazeče Ing. Radko Vondra, Hradec Králové, za nabídkovou cenu 447.500,- Kč bez DPH, 537.000 Kč včetně DPH.

Předmětem zakázky je vypracování projektové dokumentace, inženýrská činnost a autorský dozor, které jsou součástí investiční akce, která je spolufinancována v rámci 7. výzvy Integrovaného operačního programu, Oblast intervence 3.1 Služby v oblasti sociální integrace, Aktivita.

Předpokládaná hodnota VZ:    

-          předpokládaná hodnota části A        1.063.000,- Kč bez DPH,

-          předpokládaná hodnota části B            765.500,- Kč bez DPH,

-          předpokládaná hodnota části C         1.591.000,- Kč bez DPH.  (viz také příloha)

Finanční prostředky k realizaci zakázky:

Financování zakázky bude zajištěno z kapitoly 92302 Spolufinancování EU odbor regionálního rozvoje a evropských projektů - „Transformace pobytového zařízení - Domov pro osoby se zdravotním postižením Mařenice, příspěvková organizace“.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky