Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Vánoce s českou hračkou se konají ve Smržovce i v jabloneckém Muzeu hraček

Mgr. Langer Jiří

  • 29. 11. 2013 11:57
  • Rozvoj

Sdílet článek

Po úspěšné akci Setkání s českou hračkou v Regionální prodejně na nám. TGM  ve Smržovce, která se konala 1. – 10. 11. ve spolupráci se značkou Regionální produkt Jizerské hory a její držitelkou, výrobcem textilních hraček Helenou Sibřinovou, navazuje smržovská prodejna další aktivitou – prodejní výstavou Vánoce s českou hračkou.

„Věřím, že Vánoce s českou hračkou budou stejně úspěšné, jako předchozí setkání, které se zúčastnili krajská radní Ivana Hujerová, starosta Smržovky Marek Hotovec, ředitel Hospodářské komory v Jablonci n. N. Oskar Mužíček, výrobní ředitel firmy Detoa Vít Popr a někteří regionální výrobci. Výstava byla cílem mnoha dětských kolektivů z okolních mateřských a základních škol,“ popsal za pořadatele Petr Heinzl ze společnosti Česká hračka, s.r.o., s  tím, že akce se svými hračkami účastnilo 30 výrobců z celé ČR a navíc výrobci regionální výrobci nejen hraček.

Podle něj se na české hračky přišlo podívat na 1200 lidí a výtvarné soutěže se účastnilo celkem 160 dětí.

Vánoce s českou hračkou budou zahájeny v pondělí 2. prosince v 10 hodin, prodejní výstava je pak do 8. prosince otevřena od 9 do 17 hodin.

Návštěvu Smržovky lze spojit s prohlídkou Muzea hraček v Jablonci nad Nisou (U Zeleného stromu 2), kde od 1. do 24. prosince probíhá soutěž ve skládání hlavolamů na čas.

Soutěž je určena pro děti od 3 let, čas a obtížnost bude dána vždy podle věku dítěte. Za úspěšné složení hlavolamu obdrží děti drobné dárky a sladkosti.

Otevřeno je: v úterý – pátek od 10 do 12 hod. a od 13 do 17 hod., v sobotu od 11 do 16.30 hod., v neděli od 10.30 do 16.30 hod.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky