Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Ve finále kadeřnické soutěže v Děčíně obsadily liberecké žákyně 4. a 5. místo

Mgr. Langer Jiří

  • 22. 03. 2013 13:37
  • Rozvoj
  • Školství

Sdílet článek

 

Již třetí ročník republikové soutěže kadeřnických škol Děčínská vlna byl zaměřen na téma „Flóra zdobí vlnu“. Soutěžním úkolem bylo připravit společenský účes, který má minimálně na třiceti procentech vlasové části hlavy vytvořené pokládané vlny doplněné květinovou ozdobou.

V šestnáctičlenném finále se prosadily ze Střední školy gastronomie a služeb Liberec pod vedením Dany Bachurové a Moniky Kociánové žákyně Naďa Kolaříková na 4. místě (účes s bílou květinou), Denisa Bartošová na 5. místě (účes se žlutou květinou) a Sabina Dolanská na 8. místě.

Soutěž organizačně dobře připravená proběhla v pěkném prostředí děčínského divadla. Objektivitu hodnocení práce soutěžících garantovala hodnotitelská komise pod vedením Ireny Padevítové.

„Pochvalu zaslouží také sedmnáct žákyň 2. a 3. ročníku, které se zúčastnily na konci ledna školního postupového kola,“ připomněl ředitel školy Zdeněk Šlaich.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky