Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Velikonoční menu ve školní restauraci Centrum na Králově Háji chutnalo i gurmánům

Mgr. Langer Jiří

  • 03. 04. 2013 13:07
  • Školství

Sdílet článek

 

Tradiční zpestření strávníků školní restaurace Centrum Střední školy gastronomie a služeb   na Králově Háji v Liberci byla dvě speciální velikonoční menu.

Jedničkou byl : Velikonoční salát se zastřeným vejcem, polévka z řapíkatého celeru se sýrem a krutony, kukuřičné kuře s estragonem, šťouchané brambory s hráškovými lusky a velikonoční kuře. Dvojkou pak plněná křepelčí vejce na kopřivovém čipsu, vývar z králíka se zeleninou juliene a špenátovým nokem, medová jehněčí kýta s přílohovou zeleninou, velikonoční kuře.

Ve vkusně vyzdobené restauraci s velikonoční tématikou a ukázkovou slavnostní velikonoční tabulí a vhodnou zvukovou kulisou se mohli návštěvníci navzdory nevlídnému počasí ponořit do jarní nálady svátků jara a chuti tradičních pokrmů.

„Naši žáci se snažili všem návštěvníkům připravit profesionální dobroty i obsluhu,“ shrnul ředitel školy Zdeněk Šlaich.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky