Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Vyhlášení veřejné soutěže ve výzkumu, vývoji a inovacích Inovační vouchery 2013-2014 v rámci Regionálního inovačního programu Dotačního fondu LK

Mgr. Langer Jiří

  • 27. 11. 2013 16:54
  • Rozvoj

Sdílet článek

Liberecký kraj vyhlašuje veřejnou soutěž ve výzkumu, vývoji a inovacích „Inovační vouchery 2013 – 2014“ v rámci  – Regionálního inovačního programu Dotačního fondu Libereckého kraje. Soutěžní lhůta je stanovena od 28.11.2013 do 3.2.2014, do 17:00 hod.

Vyhlášení této veřejné soutěže včetně její zadávací dokumentace bylo schváleno usnesením č. 412/13/ZK Zastupitelstva Libereckého kraje ze dne 29. října 2013. Veřejná soutěž se řídí zákonem č. 130/2002 Sb., o podpoře výzkumu, experimentálního vývoje a inovací z veřejných prostředků a o změně některých souvisejících zákonů, dle Rámce Společenství pro státní podporu výzkumu, vývoje a inovací.

Předmětem veřejné soutěže je výběr návrhů projektů aplikovaného výzkumu, experimentálního vývoje nebo inovací podporovaných z veřejných prostředků Libereckého kraje (dále jen „poskytovatel“) za účelem zvýšení vzájemné spolupráce aplikační sféry a vysokých škol, případně veřejných výzkumných institucí či výzkumných organizací působících v České republice. 

Způsobilým žadatelem jsou malé a střední podniky podle platného Nařízení Evropské komise (definice je uvedena v Podmínkách Regionálního inovačního programu Dotačního fondu Libereckého kraje), se sídlem nebo provozovnou na území Libereckého kraje.

Veškeré další informace, zejména zadávací dokumentaci a elektronický formulář žádosti lze získat na v sekci Dotace – Dotační fond –  2.II Podprogram Regionální inovační program 

http://regionalni-rozvoj.kraj-lbc.cz/dotace/podprogram-22-regionalni-inovacni-program

Kontaktní pracovníci:

Mgr. Dagmar Šrytrová, tel.: 485 226 678, e-mail: dagmar.srytrova@kraj-lbc.cz

Ing. Ivana Ptáčková, tel.: 485 226 577, e-mail: ivana.ptackova@kraj-lbc.cz  

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky