Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Vyhlášení výzvy k podávání žádostí o dotace z Dotačního fondu Libereckého kraje č. 2 - Program resortu hospodářského a regionálního rozvoje, evropských projektů a rozvoje venkova

Mgr. Langer Jiří

  • 29. 03. 2013 15:05

Sdílet článek

 

Odbor regionálního rozvoje a evropských projektů připravil 1. kolo výzvy podprogramu 2.1 – Program obnovy venkova v rámci Programu resortu hospodářského a regionálního rozvoje, evropských projektů a rozvoje venkova, která byla schválena Zastupitelstvem Libereckého kraje dne 26. 3. 2013. Předkládat žádosti o přidělení dotace pro rok 2013 lze od 29. 3. 2013. Uzávěrka příjmu žádostí je dne 30. dubna 2013 do 14:00 hodin.

Stejně jako v předcházejících letech, je podle krajské radní Ivany Hujerové  cílem této výzvy podpora obnovy a rozvoje venkovského území, především v oblasti zvyšování kvality života na venkově jako nezbytného předpokladu pro eliminaci postupného trendu vylidňování venkova a neudržování venkovské přírody a krajiny. Okruh žadatelů může být z veřejného a neziskového sektoru.

Dotace bude poskytnuta na vymezený účel do maximální výše 70% skutečně vynaložených nákladů. Schválené finanční prostředky v aktuální výzvě podprogramu 2.1 – „Program obnovy venkova“ činí 9 500 000,- Kč.

V případě dotazů k Programu obnovy venkova se prosím obraťte na Ing. Jitku Suchánkovou, telefon: 485 226 581, e-mail: jitka.suchankova@kraj-lbc.cz.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky