Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Výstava HRÁDECKÝ ŠTĚTEC začíná

Mgr. Langer Jiří

  • 27. 02. 2013 14:24

Sdílet článek

 

Výstava amatérských umělců z Hrádku nad Nisou a okolí „Hrádecký štětec“ se letos premiérově koná pod hlavičkou sdružení Hrádek nad Nisou – Ostrov života. Slavnostní vernisáž, které se zúčastní hejtman LK Martin Půta,  se uskuteční za účasti autorů ve čtvrtek 28. února 2013 v 16,30 hodin v Multifunkčním centru Brána Trojzemí na náměstí v Hrádku nad Nisou.

Jubilejní pátý ročník nabídne obrazy, šperky, textilní dekorace a fotografie dvacítky autorů. Část vystavených děl je prodejních a výtěžek z jejich prodeje poputuje na konto sdružení.

 

Tradiční výstava Hrádecký štětec se letos koná už popáté. Toto malé jubileum přináší některé změny. Oproti předchozím ročníkům se výstava přestěhovala z kostela do multifunkčního centra Brána Trojzemí a prodloužil se také čas jejího trvání.

Na výzvu se letos organizátorům přihlásila hned dvacítka autorů, z nichž někteří patří k pravidelným vystavovatelům, představí se ale i úplně nové tváře. K vidění budou nejen obrazy, ale také textilní dekorace, keramické šperky a fotografie. Část vystavených děl laskaví autoři věnovali našemu sdružení a jejich koupí tak každý může přispět na jeho činnost.

 

„Na vernisáži se můžete setkat se samotnými autory a po celý následující víkend potom se členy našeho sdružení, kteří budou na místě podávat informace o sdružení a také o vystavených dílech a jejich autorech,“ uvedla za organizátory Věra Baumgartnerová.

 

Výstavu poté bude možné navštívit až do 14. dubna v běžné otevírací době Brány Trojzemí.

 

Za občanské sdružení Hrádek nad Nisou – Ostrov života

Věra Baumgartnerová

 

 

 

V Hrádku nad Nisou 24. února  2013

 

 

 

 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Věra Baumgartnerová - styk s veřejností, média

Tel: : 605 265 709, E-mail: hradek.ostrovzivota@email.cz

  • Plakát (.pdf)
    85 kB
    27. 02. 2013 15:21

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky