Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Zastoupení LK v Bruselu bude pokračovat

Mgr. Langer Jiří

  • 20. 03. 2013 15:09

Sdílet článek

 

Rada LK schválila zahájení zadávacího řízení veřejné zakázky „Poskytnutí komplexních služeb v oblasti zastupování Libereckého kraje v Bruselu“.

Předmětem plnění veřejné zakázky je poskytnutí komplexních služeb Libereckému kraji v oblasti zastupování kraje v Bruselu. Cílem poskytování služeb zastoupení by mělo být získávání a výměna informací, zkušeností a kontaktů se zahraničními regiony, participace na činnosti institucí Evropské unie, zapojení Libereckého kraje do projektů EU na regionální úrovni, prosazování společných zájmů regionů v evropském měřítku včetně koordinace v rámci jednání ESÚS a rovněž zajistit v Bruselu administrativní a organizační zázemí pro zástupce krajské samosprávy a státní správy.

Služby by měly být zaměřeny na předávání informací o dění v EU v konkrétních oblastech zájmu LK, zajištění fungování zastoupení kraje v Bruselu, v omezené míře organizaci dohodnutých prezentačních akcí kraje v Bruselu, předávání know-how LK, proškolování zaměstnanců krajského úřadu z oblasti informací o Evropské unii, zajišťování zázemí pro zástupce kraje nebo zaměstnance krajského úřadu spojenými s jejich pobytem v Bruselu (zajištění letenek, ubytování apod.).

Požadavky zadavatele: účast při odborných debatách, konferencích; prezentační akce - dle dohody se zadavatelem maximálně 6 akcí po dobu trvání smlouvy; výměna zkušeností se zahraničními regiony (analýza vybraných témat skrze bruselská zastoupení ostatních regionů); spolupráce v rámci ESÚS (informace o připravovaných ESÚS s potenciální účastí LK - na CZ-PL hranici a v rámci CZ-DE-PL Trojzemí); asistence při navazování meziregionální spolupráce; monitoring nabídek ke spolupráci; servis pro hejtmana při jednáních v Bruselu, zajištění zázemí v Bruselu pro jednání politické reprezentace Libereckého kraje, pro neformální setkání; monitoring aktuálních výzev komunitárních programů a nabídek na spolupráci; pravidelné rozesílání informací obcím; informační kancelář pro veřejnost. Předmětem plnění veřejné zakázky nebude zajištění prostor pro zastoupení.

Předpokládaná hodnota VZ:          1.800.000 Kč bez DPH na tři roky.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky