Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Špičkové cheerleadingové týmy změří síly v Liberci

Daníčková Blanka

tiskový mluvčí

  • 10. 06. 2015 13:56
  • Zastupitelstvo

Sdílet článek

Nejlepší cheerleadingové týmy z celé České republiky se o víkendu sjedou do Liberce, aby změřily síly na šampionátu. Roztleskávačky čeká největší soutěž v České republice, Liberec Cheer Cup, který je Mistrovstvím ČR a zároveň finálovým kolem CCU České Cheer Ligy 2014/2015. Soutěž startuje v sobotu 13. června v 9:00 hodin.

Neuvěřitelné akrobatické prvky, lidské pyramidy, výhozy i atraktivní taneční sestavy uvidí diváci v podání více než stovky startujících skupiny, které zastupují přes 20 týmů z různých koutů republiky. Na parketu se vystřídá přibližně pět set sportovců. Závodit budou v několika kategoriích rozdělených podle věku, ale i stylu vystoupení. K vidění bude na dvou parketech, za doprovodu světelné show, představení jednotlivců, párů i mnohačetných skupin.

Liberec Cheer Cup se uskuteční v liberecké Home Credit aréně, předpokládaný konec soutěží je v 19:00 hodin. Vstupné pro návštěvníky je 150 Kč dospělí, 80 Kč děti do 140 cm, mladší děti mají vstup zdarma.

 

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky