Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Základní školy mohou žádat o dotaci na dopravu na veletrh vzdělávání Educa 2012

Mgr. Langer Jiří

  • 16. 08. 2012 15:21
  • Školství

Sdílet článek

Liberecký kraj ve spolupráci s S group SPORT FACILITY MANAGEMENT, s.r.o. pořádá ve dnech 18. – 20. 10. 2012 šestý ročník veletrhu vzdělávání a pracovních příležitostí EDUCA 2012 MY JOB LIBEREC.

Podle náměstka hejtmana pro školství Radka Cikla se jedná se o největší a nejkomplexnější akci v severních Čechách, která v sobě propojuje sféru vzdělávání a sféru práce.

„Program je široce zaměřen na ty, kteří vybírají střední nebo vysokou školu, chtějí se vyučit nějakému řemeslu, rádi by se dále vzdělávali nebo rekvalifikovali či hledají nové, eventuálně lepší, zaměstnání,“ řekl náměstek hejtmana.

V rámci veletrhu se účastníkům rovněž představí zaměstnavatelé ze soukromé i veřejné sféry, instituce nabízející rekvalifikace, společnosti poskytující další vzdělávání, střední, vyšší odborné a vysoké školy nejen z našeho kraje, ale i z dalších krajů České republiky. Kromě toho bude pro návštěvníky připraven poutavý doprovodný program.

„Veletrh je určen především mladým lidem, žákům posledních a předposledních ročníků základních a středních škol a jejich rodičům,“ zdůraznil Radek Cikl a připomněl, že v souvislosti s pořádáním veletrhu vyhlašuje Liberecký kraj Výzvu k předkládání žádostí o dotaci z rozpočtu Libereckého kraje - doprava žáků na veletrh EDUCA 2012 MY JOB LIBEREC.

(viz příloha)

Bližší informace - Mgr. Silvie Košková

odbor školství mládeže, tělovýchovy a sportu

tel.: 485 226 638, fax: 485 226 299

e-mail: silvie.koskova@kraj-lbc.cz

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky