Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Do dětského domova v Krompachu se opět slétnou andělé

Dědková Markéta

tisková mluvčí kraje a krajského úřadu

  • 13. 12. 2013 13:08

Sdílet článek

Už 14. ročník komunitní akce Andělská slavnost, kterou připravil dětský domov v Krompachu ve spolupráci s občanským sdružením Letní dům, se koná o tomto víkendu 13. – 15. prosince. Přijede se podívat i hejtman LK Martin Půta.

 

Tradiční akce láká malé i velké na bohatý program. Začíná se v pátek stínovou loutkovou pohádkou. V sobotu budou připraveny tvořivé dílny, kde si mohou návštěvníci vyzkoušet třeba žonglování nebo ozdoby z včelího vosku. V kostele Čtrnácti svatých pomocníků vystoupí kytarista a písničkář Jan Matěj Rak a Dětský sbor z Krompachu. Příchozí mohou vidět i ohnivou show skupiny Hypnotica. Program vyvrcholí Andělským večerem, který je určen dětem z dětského domova a jejich hosty, mezi nimi bude i hejtman LK Martin Půta. V neděli pak divadlo Ty-já-tr/Hrobeso zahraje pohádku Tři sestry a jeden prsten.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky