Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Benefiční výstava obrazů Markéty Haflantové pomůže Dětskému centru Sluníčko

Šírová Květa

  • 02. 06. 2010 16:11

Sdílet článek

Pod záštitou hejtmana Libereckého kraje Stanislava Eichlera (ČSSD) vystavuje své obrazy ve vestibulu budovy KÚ v Liberci (U Jezu 642/2a, Liberec) Markéta Haflantová. Výstava potrvá od 2. do 25. června 2010.

„Rozhodla jsem se tuto výstavu uspořádat ve prospěch Dětského centra Sluníčko v Liberci. Sluníčko se na podzim stěhuje do nových prostor a bude potřebovat každou finanční podporu,“ říká malířka Markéta Haflantová.

Peníze z prodeje obrazů půjdou výhradně na splnění potřeb dětí.

„Vestibul budovy krajského úřadu hostí tuto benefiční výstavu poprvé. Vernisáž proběhne netradičně na konci výstavy, a to 23. 6. 2010 v 10 hod., kdy si návštěvníci krajského úřadu a milovníci umění budou moci obrazy také zakoupit,“ vysvětluje hejtman Libereckého kraje Stanislav Eichler (ČSSD).

Výstava potrvá do 25. června 2010. Zájemci o obrazy se do té doby mohou hlásit na recepci Krajského úřadu LK. Vybraný obraz bude označen a rezervován. K osobnímu odběru bude obraz připraven po ukončení výstavy.

 

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky