Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Hejnické Babí léto se koná v sobotu hlavně pro děti

Mgr. Langer Jiří

  • 14. 09. 2011 15:22

Sdílet článek

 

Pod záštitou náměstkyně hejtmana LK Lidie Vajnerové se v sobotu 17. září se koná již 5. ročník Hejnického Babího léta. Jde o rozloučení s létem pro děti i dospělé, které se odehrává na prostranství před bývalým hotelem Perun.

Návštěvníci se mohou těšit na začátek v podobě animovaného rodinného filmu Gnomeo a Julie, který se promítá v místním kině od 14 hodin. Vstupné je zdarma. Po 15. hodině pak bude pokračovat program venku, který bude tentokrát vycházet z tématu „Slunce, seno a babí léto“. Můžete se těšit na soutěže pro děti, dospělácké klání o ceny, nafukovací atrakci, ohňostroj, kouzelníka, malování na obličej a spousty dalšího. O doprovod se postará živá kapela S. P. Band a připraveno bude i bohaté občerstvení.
Součástí akce je i další ročník soutěže o Krále hejnických jablečných moučníků „Zlaté hejnické jablko“. Zájemci tak budou moci přihlásit svůj výtvor do soutěže, jejíž vítěz získá například pamětní plaketu a další luxusní cenu. Další informace včetně časového rozvrhu a pravidel soutěže najdete na www.zalepsihejnice.wz.cz nebo na Facebooku / Za lepší Hejnice.

Za lepší Hejnice, o.s.

Informace o občanském sdružení.

Občanské sdružení Za lepší Hejnice je nezisková, dobrovolnická a nepolitická organizaci, která se snaží podporou kulturně společenských akcí, jak je i zakotveno ve stanovách občanského sdružení, posílit pocit sounáležitosti občanů, komunitní charakter města a zlepšit kulturní život v obci.

Jako nezisková organizace pro pořádání kulturně společenských akcí oslovujeme firmy z našeho regionu, které se eventuální pomocí či podporou mohou zviditelnit. Také reagujeme na granty vypisované Libereckým krajem. Peníze, které získáme, se hned investují do pořádání dalších akcí.

Naše sdružení je otevřené všem, kteří mají společný zájem s námi oživit kulturně společenský život v obci a jsou ochotni aktivně se podílet na připravovaných akcích.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky