Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Hejtman se zúčastní v Bruselu 85. plenárního zasedání Výboru regionů

Mgr. Langer Jiří

  • 03. 06. 2010 16:23

Sdílet článek

 

Hejtman LK Stanislav Eichler (ČSSD), stálý člen Výboru regionů, se zúčastní v Bruselu 9. a 10. června 85. plenárního zasedání Výboru regionů.

„První den bude věnován  Daciana Cioloşe, evropského komisaře pro zemědělství a rozvoj venkova.

Poté budeme připravovat sdělení pro Evropský parlament a Radu na téma Strategie rozšíření a hlavní výzvy 2009-2010 a potenciální kandidátské země. A také připravíme rozhodnutí pro Evropský parlament , co má být označeno jako „evropské dědictví, či naopak nemá,“ uvedl hejtman. S tím, že na závěr prvního dne projedná Výbor regionů na žádost španělského předsednictví úlohu obnovy měst v budoucnosti rozvoje měst v Evropě.

V úvodu zasedání druhého dne podle hejtmana projednají účastníci Návrh usnesení k Hlavním směrům hospodářské politiky a hlavním směrům zaměstnanosti na rok 2010

 „Na pořadu je také diskuse k projevu Michela Barniera, francouzského a evropského politika, který je od února 2010 komisařem pro vnitřní trh a služby v Evropské komisi vedené José Barrosem.

Na programu jsou také témata Cesta k integrované námořní politice za účelem lepší správy Středozemního moře a Místní a regionální spolupráce na ochranu práv dítěte v Evropské unii,“ doplnil hejtman a připomněl, že na závěr setkání je připravena volba členů předsednictva Výboru regionů.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky