Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Krajské školství čeká perný týden

Mgr. Langer Jiří

  • 10. 11. 2013 13:06
  • Školství

Sdílet článek

Horečná činnosti bude v příštím týdnu provázet resort školství Libereckého kraje.

Hned v úterý 12. listopadu se slavnostně otevře mateřská škola na Střední odborná škola a Gymnázium, Liberec, Na Bojišti.

Slavnosti se zúčastní hejtman LK Martin Půta, krajské radní Alena Losová a Ivana Hujerová a ředitel Krajského úřadu LK René Havlík.

Následuje Den otevřených dveří od 10 do 12 hodin a od 14 do 16 hodin.

 

Tentýž den v 9 hodin zahájí krajská radní Alena Losová poradu ředitelů speciálních základních škol a poté v 10 hodin se zúčastní od 10 hodin  fora  MF Dnes v OC Forum Liberec na téma Společenská zodpovědnost.

 

Na Středné škole a středním odborném učilišti, ul. 28. října v České Lípě začíná 12. listopadu v 9 hodin XVII Burza středních škol aneb Quo vadis?

„Tato tradiční a významná akce, kterou pořádáme ve spolupráci s Úřadem práce, krajské pobočky Liberec – Česká Lípa, má kladný dopad na oblast vzdělávání a trhu práce v tomto regionu,“ uvedla radní Alena Losová, která se burzy zúčastní druhý den – 13. listopadu, kdy akce končí.

 

Resort hospodářského a regionálního rozvoje, evropských projektů a rozvoje venkova a resort školství, mládeže a zaměstnanosti pořádají 14. listopadu od 9.30 do 14.00 hod. v konferenčním sále Krajského úřadu Libereckého kraje, U Jezu 642/2a, Liberec 1 (vchod C, 3. patro) 6. výroční konferenci globálních grantů Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost v Libereckém kraji.

Podle krajských radních Ivany Hujerové a Aleny Losové konference nabídne seznámení s realizací globálních grantů, prezentaci úspěšných projektů a výhled na budoucí programovací období 2014 - 2020 za aktivní účasti účastníků jednání.

 

V pátek 15. listopadu od 10 hodin se uskuteční slavnostní setkání na Střední průmyslové škole stavební, Sokolovské náměstí, v Liberci. Ředitel školy Radek Cikl představí realizované investiční akce na škole a oficiálně je za účasti krajské radní uvede do provozu.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky