Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Krajský úřad Libereckého kraje vyhlásí výsledky soutěže Dobrá půlka

Mgr. Langer Jiří

  • 02. 12. 2013 15:34
  • Rozvoj

Sdílet článek

Krajský úřad Libereckého kraje vyhlásí výsledky soutěže „DOBRÁ PŮLKA“, jejímž cílem bylo ocenit a zviditelnit ty organizace veřejného sektoru, které si stejně jako on váží svých zaměstnaných a vytvářejí pro ně vstřícné pracovní prostředí.

Slavnostní vyhodnocení soutěže spojené s prezentacemi oceněných se uskuteční 4. prosince od 10 hodin v zasedací místnosti 326a, (3. patro) Krajského úřadu Libereckého kraje, U Jezu, v Liberci). Ceny budou předávat Ivana Hujerová, členka rady kraje pověřená řízením resortu hospodářského a regionálního rozvoje, evropských projektů a rozvoje venkova, a René Havlík, ředitel Krajského úřadu Libereckého kraje.

Tématem soutěže byly příklady dobré praxe v uplatňování rovných příležitostí ve veřejné správě a zapojily se do ní nejrůznější instituce z veřejné sféry, obce, města, příspěvkové organizace.

 

„V soutěži nešlo jen o rovné příležitosti žen a mužů na pracovišti, ale o všechny aktivity vedoucí k tomu, aby různé skupiny zaměstnanců, každá se svými potřebami, měly vyrovnané pracovní podmínky a také možnost uplatnění v osobním životě.  Do soutěže se tak mohly přihlásit organizace řešící nejen otázky spojené s postavením žen a mužů na pracovišti, ale široké spektrum aktivit, které vycházejí vstříc představě férové organizace starající se o potřeby svých zaměstnanců,“ uvedla Ivana Hujerová.

 

Soutěž byla vyhlášena v rámci projektu Slaďování pracovního a rodinného života zaměstnanců Krajského úřadu Libereckého kraje, který kraj realizuje za podpory z Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost.

Soutěž byla pořádána v rámci projektu SLAĎ (reg. č. CZ.1.04/3.4.04/76.00167) financovaného z Evropského sociálního fondu prostřednictvím OP LZZ, ze státního rozpočtu ČR a z rozpočtu Libereckého kraje. 

 

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky