Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Mateřská škola Libereckého kraje se slavnostně otevře 12. listopadu

Mgr. Langer Jiří

  • 04. 11. 2013 17:49
  • Rozvoj
  • Školství

Sdílet článek

Liberecký kraj zve rodiče, děti a ostatní zájemce dne 12. 11. 2013 v 8.00 hodin na slavnostní otevření mateřské školy, jejíž činnost bude vykonávat Střední odborná škola a Gymnázium, Liberec, Na Bojišti 15, příspěvková organizace.

Slavnosti se zúčastní hejtman LK Martin Půta, krajské radní Alena Losová a Ivana Hujerová a ředitel Krajského úřadu LK René Havlík.

Den otevřených dveří s možností podání žádosti o přijetí k předškolnímu vzdělávání („zápis“ do mateřské školy) se koná dne 12. 11. 2013 od 10 do 12 hodin a od 14 do 16 hodin.

K předškolnímu vzdělávání v mateřské škole budou přijaty přednostně děti zaměstnanců Libereckého kraje - zařazení do Krajského úřadu a děti zaměstnanců Střední odborné školy a Gymnázia, Liberec, Na Bojišti 15, příspěvková organizace.  Níže uvedená kritéria byla v souladu s příslušnými ustanoveními školského zákona stanovena zřizovatelem (Libereckým krajem).

 

1.            Dítě, které dovrší k 1. 1. 2014 věku tří let, jehož alespoň jeden z rodičů je ke dni vydání rozhodnutí o přijetí k předškolnímu vzdělávání zaměstnancem Libereckého kraje, zařazeným do Krajského úřadu Libereckého kraje.

 

2.            Dítě, které dovrší k 1. 1. 2014 věku tří let, jehož alespoň jeden z rodičů je ke dni vydání rozhodnutí o přijetí k předškolnímu vzdělávání zaměstnancem Střední odborné školy a Gymnázia, Liberec, Na Bojišti 15, příspěvková organizace.

 

3.            Dítě, které dovrší k 1. 1. 2014 věku tří let. Děti budou přijaty od věkově nejstaršího, a to do maximálního počtu 20 dětí v mateřské škole. 

 

Prvních dvacet dětí zahájí docházku na začátku roku 2014.

Firemní mateřská škola byla zřízena v rámci projektu SLAĎ KÚLK – Slaďování pracovního a rodinného života zaměstnanců Krajského úřadu Libereckého kraje - financovaného z prostředků Evropského sociálního fondu prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a krajského rozpočtu. Dotace z Evropského sociálního fondu činila 2.402.077 Kč, z rozpočtu kraje bylo uhrazeno 3.343.032 Kč.


 

 

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky