Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Náměstek hejtmana Vít Příkaský se zúčastní slavnostního odhalení sochy Albrechta z Valdštejna na náměstí T.G.M. ve Frýdlantě

Mgr. Langer Jiří

  • 15. 09. 2011 11:00

Sdílet článek

 

Náměstek hejtmana LK Vít Příkaský se 24. září ve 14 hodin zúčastní na pozvání starosty města Dana Ramzera slavnostního  ukončení projektu Regenerace náměstí T. G. Masaryka ve Frýdlantě a v 15 hodin odhalení sochy Albrechta z Valdštejna.

 Už od 9 hodin se náměstí rozvlní v rytmu zumby. Pod dohledem agentury Dobrý den se zde děti pokusí o ustanovující rekord v co největším počtu tančících zumbu na veřejném prostranství. Organizuje Základní škola, Základní umělecká škola Mateřská škola Frýdlant, pracoviště Dům dětí a mládeže.

Od 10 do 13 hodin se v sále restaurace Beseda koná odborná konference pro širokou veřejnost ve znamení ukončení projektu Regenerace náměstí T. G. Masaryka ve Frýdlantě. Svými krátkými, ale poutavými vstupy se představí architekti, archeologové, památkáři i stavbaři. Renegerace náměstí byla financována z Regionálního operačního programu NUTS II Severovýchod..

Další program bude už jen na náměstí, kde se začíná ve 14:15 hodin kulturním vystoupením pro děti i pro dospělé. Před radnicí bude postaveno pódium. Účastníci si budou moci odpočinout u občerstvovacích stanic hasičů či baráčníků.

V 14:45 hodin začne oficiální část programu, kdy promluví významné osobnosti politického, kulturního a společenského života. V 15 hodin se stane onen dlouho očekávaný okamžik - slavnostní odhalení sochy Albrechta z Valdštejna, která se přemístí z nádvoří radnice.

Čas do 16. hodiny bude opět vyplněn kulturními vystoupeními pro děti i pro dospělé. Technická přestávka mezi 16. a 17. hodinou se bude moci využít k občerstvení či prohlídce centra města. Nechoďte však nijak moc daleko, protože v 17 hodin začne hodinový koncert skupiny Kryštof!

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky