Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Pomozte pozvednout slabé v Liberci!

Mgr. Langer Jiří

  • 16. 12. 2013 11:47

Sdílet článek

Regionální veřejná sbírka „Pozvedněte slabé!“ již běží 11 rokem. V letošním ročníku podpoří 9 organizací z 8 měst v české části Euroregionu Nisa. V Liberci se uskuteční od středy 18. do pátku 20. prosince, vybranými organizacemi pro Liberec jsou občanská sdružení D.R.A.K. a Focus. Hlavní program se bude odehrávat pod eskalátory u hlavního vchodu do obchodního centra Forum. Zde bude stát sbírkový stánek, ve kterém budou klienti občanských sdružení prodávat pečivo dodané Pekařstvím Jahůdka.

V ulicích budou klienti vybaveni zapečetěnými pokladničkami a budou prodávat již tradiční placky Nadace EURONISA. Každá skupinka u sebe bude mít i osvědčení a plnou moc.

Sbírku podporuje hejtman LK Martin Půta.

Nadace EURONISA Za 18 let své činnosti rozdělila téměř 27 milionů korun, podpořila tak 1 326 projektů 285 neziskových organizací v Euroregionu Nisa.

 

 

 

Pro více informací kontaktujte:
Pavel Markovič – PR manažer, manažer sbírky
email:  pavel.markovic@euronisa.cz,
tel: 485 102 753, mobil: 604 473 478

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky