Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Radní kraje potěší dárky děti z dětských domovů

Mgr. Langer Jiří

  • 05. 12. 2013 13:37
  • Rozvoj
  • Školství

Sdílet článek

Liberecký kraj již tradičně věnuje dětem z dětských domovů, příspěvkových organizací kraje, vánoční dárky.

Radní pro sociální věci Petr Tulpa navštíví 11. 12 v 10 hodin Dětský domov Jablonec nad Nisou, Pasecká ul., a poté zavítá ve 13 hodin do Dětského centra Jilemnice.  Centrum poskytuje služby denního a týdenního stacionáře pro děti s mentálním či zdravotním postižením. Minulý měsíc v Rytířském sále Senátu Parlamentu ČR obdrželo Dětské centrum cen v rámci udílení cen kvality v sociálních službách „Čestné uznání“ v kategorii Poskytovatelé sociálních služeb pro děti.

Krajská radní pro rozvoj a evropské projekty Ivana Hujerová jede 13. 12. do Dětských domovů Jablonné v P. (11 hod.) a Frýdlant (13 hod.).

Radní pro školství Alena Losová navštíví 11. 12. v   16 hodin Dětský domov Česká Lípa.

 Všechny domovy obdrží poukázky na hračky a knihy.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky