Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Slavnostní podpis Smlouvy o vzájemné spolupráci na úseku železniční tratě Szklarska Poręba Górna – Kořenov se koná na nádraží

Mgr. Langer Jiří

  • 10. 12. 2013 17:54

Sdílet článek

Podpis mezinárodní Smlouvy o vzájemné spolupráci na úseku železniční tratě Szklarska Poręba Górna – Kořenov se uskuteční v pátek 13. prosince ve 12 hodin ve Společenském sále na nádraží v Kořenově.

Hejtman Libereckého kraje Martin Půta, vicemaršálek Dolnoslezského vojvodství Jerzy Łużniak a další hosté pojedou pravidelnou linkou vlaku GWTR z nádraží PKP Szklarska Poręba Górna do Harrachova a po přestupu na soupravu Českých drah do Kořenova.

Před podpisem dokumentů si účastníci slavnostního setkání prohlédnou místní Muzeum ozubnicové dráhy a shlédnou film Zubačka.

Od 12:15 hodin se koná tisková konference a po jejím skončení odjedou obě delegace  

do osady Jizerka, o které bude návštěvníkům vyprávět Ondřej Duda, majitel hotelu Panský dům.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky