Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

V Benešově n. P. se bude jednat o možném omezení jízd kamionů z Děčína do České Lípy

Mgr. Langer Jiří

  • 21. 11. 2013 15:25

Sdílet článek

Společné jednání Libereckého a Ústeckého kraje ve věci omezení tranzitní nákladní dopravy na silnici I/13;  II/262 a I/15 (Děčín – Česká Lípa) se uskuteční ve čtvrtek 28. listopadu od 9:30 hodin v  budově Městského kina, Čapkova 477, v Benešově n. P.

Na programu, jehož se zúčastní krajští rádní obou krajů Vladimír Mastník a Jaroslav Komínek, je představení výsledků směrového dopravního průzkumu, stanovisko Libereckého a Ústeckého kraje a vyjádření Policie ČR a SÚS. Předpokládaná doba jednání je 3 - 4 hodiny.

“Teprve dne 28. 11. 2013 se uskuteční v Benešově nad Ploučnicí jednání, na kterém budou zástupci samospráv dotčených obcí, Policie ČR, správci silnic seznámeni za účasti Libereckého a Ústeckého kraje s výsledky směrového dopravního průzkumu na silnici II/262.

Na tomto jednání chtějí oba kraje prezentovat navržené řešení a stanovisko k výsledkům. Do dnešního dne nebylo společné řešení ještě dohodnuto, a tedy nemohlo být ani prezentováno. Zdůrazňujeme, že z tohoto důvodu jsou závěry uvedené v médiích mnohdy mylné a zcela předčasné, a to i proto, že rozhodovat o případných omezeních budou orgány státní správy v rámci výkonu přenesené působnosti po předchozích vyjádřeních krajů a dotčených orgánů státní správy, tzn. Policie ČR,“ upozornil radní LK Vladimír Mastník. 

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky