Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Začíná projekt na podporu Vzdělávání ve výtahovém průmyslu

Mgr. Langer Jiří

  • 08. 06. 2010 16:56

Sdílet článek

 

Realizace projektu s názvem „Tvorba vzdělávacích modulů v oblasti výtahového průmyslu v provázanosti dalšího a počátečního vzdělávání“ (registrační číslo projektu: CZ.1.07/3.2.01/01.0015) byl zahájen 1. května 2010 na. SOŠ a Gymnáziu Na Bojišti v Liberci. Společně se společností ATTEST, s.r.o. a Unií výtahového průmyslu ČR zde vytvoří vzdělávací moduly pro dílčí i úplné kvalifikace.

 

„Všechny vytvořené materiály budou používány při profesním vzdělávání, kde bude podpořeno přes 70 účastníků. Ti budou mít možnost na závěr projektu své nové znalosti ověřit zkouškami. Dále bude proškoleno 10 lektorů ve všech vzdělávacích modulech, aby byla zajištěna udržitelnost profesního vzdělávání i v dalších letech. V závěru projektu bude zhodnoceno uplatnění cílové skupiny pracovníků u zaměstnavatelů,“ uvedl ředitel školy Zdeněk Krabs.

 

Začátkem měsíce května začali Externí experti společně s Metodikem analyzovat kompatibilitu Školního vzdělávacího programu Elektromechanik pro zařízení a přístroje s dílčími i úplnými kvalifikacemi Unie výtahového průmyslu ČR. Jedná se o prvotní krok k úspěšné tvorbě vzdělávacích modulů pro dílčí kvalifikace. Více informací o projektu naleznete na stránkách www.opvk.eu/vytahy.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky