Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Liberecký kraj zadal zpracování "Plánu rozvoje vodovodů a kanalizací"

Futerová Linda

  • 17. 06. 2003 00:00

Sdílet článek

[id:1248|autor:Futerová Linda|email:linda.futerova@kraj-lbc.info|telefon:485 226 302|mobil:724 030 320|aktualizace:]

Liberecký kraj zadal zpracování „ Plánu rozvoje vodovodů a kanalizací “, který bude řešit problematiku zásobování pitnou vodou a čištění odpadních vod na území Libereckého kraje tak, aby byly splněny příslušné směrnice EU. Byl navázán kontakt s představiteli obcí Libereckého kraje, kteří byli vyzváni, aby dodali potřebné údaje a uvedli potřeby svých obcí z hlediska zásobování pitnou vodou a čištění odpadních vod. Materiál s nimi bude průběžně konzultován a konečná verze s nimi musí být projednána. „ Plán “ bude dokončen v 1. polovině roku 2004, schválen musí být do konce roku 2004.

V současné době resort ŽPZ Krajského úřadu Libereckého kraje komunikuje s obcemi ve věci jejich žádostí o finanční podporu na realizaci vodohospodářských staveb podaných na Ministerstvo zemědělství, SFŽP, MŽP. Člen rady kraje zodpovědný za resort životního prostředí a zemědělství Radim Zika se velmi aktivně zapojuje do řešení havarijních stavů při zásobování pitnou vodou v řadě obcí Libereckého kraje.  

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky