Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Beseda na téma "Rozvoj zemědělství v Libereckém kraji"

Futerová Linda

  • 08. 10. 2002 00:00

Sdílet článek

[id:1281|autor:Futerová Linda|email:linda.futerova@kraj-lbc.info|telefon:485 226 302|mobil:724 030 320|aktualizace:]

Začátkem tohoto týdne proběhla beseda na téma „Rozvoj zemědělství v Libereckém kraji“. Beseda se konala v Jablonci nad Jizerou a hlavním jejím tématem bylo seznámení poslanců a senátorů z Libereckého kraje s hlavními problémy zemědělství a nastavení dalších společných kroků vůči Ministerstvu zemědělství ČR. Akce byla financována Libereckým krajem a pořádána Okresní agrární radou Semily. Za Liberecký kraj se besedy zúčastnil člen rady kraje pan Radim Zika, který je pověřen v našem kraji vedením resortu životního prostředí a zemědělství a akci rovněž zaštiťoval. „Za důležité jsem považoval seznámit naše poslance a senátory s problematikou zemědělství v Libereckém kraji a rovněž jsme diskutovali i o otázkách týkající se legislativy a zemědělské politiky“, řekl Zika. Besedy se zúčastnilo téměř 50 lidí, šest poslanců a  první místopředseda Senátu Parlamentu ČR Přemysl Sobotka. Dále se besedy účastnili zástupci z řad podnikatelské sféry v zemědělství, Krajské veterinární sféry, z okresních a regionálních agrárních komor a zemědělských agentur. Na toto jednání navazuje dvoudenní jednání, které se uskuteční ve dnech 14-15. listopadu. Je pořádáno a financováno Libereckým krajem - resortem životního prostředí a zemědělství. Organizačně akci zajišťuje Okresní agrární rada Semily. Hlavními diskutovanými tématy budou stavby, přestavby a rekonstrukce zemědělství, ekologické zemědělství v podmínkách KRNAPu a chráněných krajinných oblastí Jizerských a Lužických hor.

 

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky