Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Zástupci deseti libereckých lékáren podepsali s Libereckým krajem Smlouvu o zajišťování provozování pohotovostní lékárenské služby

Futerová Linda

  • 13. 08. 2002 00:00

Sdílet článek

[id:1340|autor:Futerová Linda|email:linda.futerova@kraj-lbc.info|telefon:485 226 302|mobil:724 030 320|aktualizace:]

V úterý 17. prosince 2002 došlo k podpisu mandátních smluv na obstarání pohotovostní služby lékáren. Od 1.1. 2003 bude tuto službu zajišťovat 10 lékáren ve městě Liberec. Zástupci těchto zařízení se s Libereckým krajem dohodli na podmínkách, za kterých bude pohotovostní služba fungovat. Obě strany vycházely při sestavování služeb a časových režimech ze zkušeností z minulých let, kdy lékárenská pohotovostní služba spadala pod okresní úřady. O ledna tedy budou pohotovostní lékárny sloužit ve všedních dnech v době od 19.hod. do 23. hod., v sobotu od 13. hod. do 23. hod a v neděli a ve dnech svátku od 8.hod. do 23. hod. “Jednání se zástupci těchto zařízení byla vstřícná, do ostatních míst v kraji byly smlouvy odeslány poštou a my nyní čekáme na jejich vrácení, aby pohotovostní lékárenská služba dobře fungovala i v ostatních městech našeho kraje“, řekl Jiří Hromádka, člen rady kraje odpovědný za resort zdravotnictví, a doplnil, že se zánikem okresních úřadů by tak neměly vzniknou žádné problémy se zajištěním této služby. Včera v sídle Libereckého kraje také došlo k předání  protokolů o převzetí zdravotnických zařízení, která od nového roku přejdou na Liberecký kraj.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky