Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Na Krajských slavnostech vystoupí Paulie Garand 

Květa Šírová

podpora odborného vzdělávání, administrace portálu EDULK.cz

  • 30. 04. 2019 00:00

Sdílet článek

Hlavním hostem Krajských slavností a Dne otevřených dveří Libereckého kraje bude rapper Paulie Garand. Slavnosti se budou konat v pátek 14. června u budovy Krajského úřadu Libereckého kraje, který zároveň otevře své dveře všem zvědavcům. Připravený bude celodenní program jak uvnitř budovy, tak ve venkovních prostorách. Slavnosti budou přehlídkou regionálního bohatství našeho kraje, a to jak hudebního či uměleckého, tak řemeslného v podobě tržnice Mistrů rukodělné výroby a nabídkou krajových specialit. Návštěvníci se budou moci zábavnou formou seznámit s chodem úřadu a prohlédnout si prostory, kde zasedá krajské zastupitelstvo či kanceláře radních i hejtmana. Multimediální sál a přilehlý park představí disciplíny a program olympiády dětí a mládeže, která bude zahájena v Libereckém kraji na konci června.   

 

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky